Verdien geld met het uitlenen van cryptocurrency (3 manieren)

Geld verdienen met cryptocurrency door cryptocurrencies te kopen of uit te lenen. Welkom in de wereld van de nieuwe digitale valuta’s. In dit artikel bespreek ik mijn top 3 populairste methodes die ik zelf toepas. Alles wat ik u vertel zijn mijn ervaringen en is geen advies. Investeren of handelen in cryptocurrency is op eigen risico.

Geld verdienen met cryptocurrency door het digitaal uit te lenen (Lending) in de vorm van cryptomunten, mining contracten kopen (Cloudmining) of meedoen aan ICO’s (Initial Coin Offering).

Etherlink lending programma

Vroeger in de jaren 80 waren er banken die meer dan 10% rente gaven als u bij hen uw geld stationeerde. Die mooie tijden met FIAT geld zijn voorbij. Door het ontstaan van Bitcoin of wel cryptocurrencies is er nieuwe revolutie ontstaan. Zo kunt u met het Etherlink programma (uitleg) dagelijks een variabele rente ontvangen de Lending service.

Na voltooiing van de beleggingsperiode die u kiest (tussen de $100 en $100.000) van maximaal 120-dagen of eerder ontvangt u uw geld terug om uit het Etherlink-leningsplatform af te halen of eventueel terug te investeren (reinvest) in het leningsplatform om de dagelijkse meer rente winst te ontvangen.

Etherlink handleiding

: uitleg en een stappenplan

 • Stap 1. Account aanmaken
 • Stap 2. Ethers kopen en storten
 • Stap 3. Ethereum omwisselen voor Etherlink coins (ETL)
 • Stap 4. tussen de 100 en 100000 dollar kiezen

Door telkens te herinvesteren in de trading software zal u vermogen sneller groeien. Wilt u er niet dagelijks mee bezig zijn dan ontvang u investering terug binnen 120 dagen of eerder door een hogere investering te doen of doordat de rente hoger is dan het gemiddelde.

Genesis Mining contracten

Digitaal geld verdienen met Cloudmining van Genesis Mining. Uitlenen van euro’s voor mining contracten te kopen. U leent

Geld uitlenen/investeren in ICO’s

Euro’s investeren of uitlenen voor Initial Coin Offering. Dit wordt vaak toegepast als een nieuwe coin of token geld nodig heeft om bijvoorbeeld het idee daadwerkelijk te maken. Pas hier goed mee op, er zijn veel fake ico’s in omloop. Doe dus goed onderzoek.

Disclaimer: investeren of handelen in cryptocurrency is geheel op eigen risico. Ik ben geen crypto expert of adviseur. Ik deel alleen mijn ervaringen om u wat wegwijs te maken in de wereld van cryptocurrency.

2 gedachten over “Verdien geld met het uitlenen van cryptocurrency (3 manieren)”

 1. Goed en duidelijk uitgelegd. Ik doe zelf al méér dan jaar mee aan Bitconnect.

  4 maand geleden mijn huidige baan vaarwel gezegd. Kan goed leven van BitConnect.

  Succes allemaal voor de mensen die nog moeten beginnen.

  Peter

  Beantwoorden
  • Dankjewel Peter, kijk al een jaar. Baan opgezegd.. duidelijk verhaal.. daar ben ik nog lang niet.

   Nu een goede 3 maanden bezig met geld uitlenen voor traden en verdien er dagelijks wel mee.. ook wel goed moet ik zeggen. Toch verdien ik meer geld met cryptocurrency trading en HODL strategieën.

   Beantwoorden

Plaats een reactie