1000 euro cryptocurrency investeren | Top 10 cryptocurrencies 2020

Top 10 cryptocurrency in 2020. In dit artikel laat ik zien hoe ik 1000 euro investeer in de top 10 cryptocurrencies van dit moment. Om het begrijpelijk en makkelijk te houden.. gebruik ik voor de top 10 cryptocurrency investeringen van 0.01 bitcoin wat het op moment van schrijven ongeveer 110 euro is.

Dan weet u dat in ieder geval :), dit maakt het allemaal heel duidelijk en simpel met rekenvoorbeelden en eventuele veranderingen in mijn strategie.

Ik zelf gebruik dagelijks voor handelen, kopen en verkopen van cryptomunten (Altcoins) de Binance exchange omdat deze 80% goedkoper is dan Bittrex.

Meer info over Binance exchange

Aangezien ik Bittrex dus niet meer gebruik, alleen dus voor Guldens en dit top 10 cryptocurrency project. In totaal ben ik dus ingestapt met 1000 euro.

In deze top 10 cryptocurrencies heb ik 1000 euro geïnvesteerd

Daarnaast ga ik alles meten en bijhouden en dit leg ik ook weer uit in mijn vervolg video’s van. Bijvoorbeeld een verandering in de crypto strategie. Maar we starten dus met duizend euro.

Deel 1 van dit avontuur heb ik live gezet:

Top 10 cryptocurrency

Op 24 december 2017 heb ik iets meer dan 10 soorten cryptocurrencies gekocht. Ik heb er iets meer omdat ik er in de video (die u hierboven kunt bekijken) live achter kwam dat ik niet alle cryptomunten bij één crypto exchange heb kunnen kopen. Maar dat heb ik dus op die manier opgelost.

 • XLM – 642 – 0.01 btc
 • XVG – 576 – 0.01 btc
 • ADA – 364 – 0.01 btc
 • XRP – 139 – 0.01 btc
 • NEO – 2.37 – 0.01 btc
 • BTG – 0.53 – 0.01 btc
 • LTC – 0.52 – 0.01 btc
 • XMR – 0.42 – 0.01 btc
 • ETH – 0.20 – 0.01 btc
 • DASH – 0.124 – 0.01 btc
 • BCC – 0.049 – 0.01 btc
 • XEM – 151 – 0.01 btc
 • IOTA – 40 – 0.01 btc

Waarde 24 december 0.01 bitcoin was 110 euro.

Dit artikel zal na de feestdagen geheel worden geupdate met alle informatie gegevens van dit 1000euro (iets meer geworden) cryptocurrency project.

Update! Omdat ik sterk de focus wil houden op mijn YouTube video’s over cryptocurrency en andere gerelateerde onderwerpen heb ik dit project beëindigt. Met de ingekochte cryptocurrencies heb ik op het moment van schrijven 0.015 Bitcoin mee verdiend in twee weken tijd.

Altcoins kopen

Om verschillende Altcoins (cryptocurrencies) te kunnen kopen heeft u een account nodig bij een betrouwbare crypto exchange. Ik raad u persoonlijk aan om bij de Binance Exchange Altcoins te kopen. Dit bedrijf rekent ook slechts 0.05% transactie fee. Dit is erg goedkoop vergeleken met bijvoorbeeld Bittrex (0.25%).

Altcoins kopen bij Binance


Binnenkort een nieuwe update van mijn:

Top 10 cryptocurrencies 2021

14 gedachten over “1000 euro cryptocurrency investeren | Top 10 cryptocurrencies 2020”

  • Ha Bert, dat komt allemaal goed! Als je de video hebt bekeken.. kwam ik er live ook achter.. dat er sommige coins niet beschikbaar waren. Maar dit los ik wel op hoor, ik heb de coins (die miste in de video) al bij gekocht voor 0.01000000 bitcoin.

   We zullen zien waar dit 1000-euro top-10 cryptocurrency avontuur gaat eindigen. Bedankt voor je reactie in ieder geval.

   Groeten, Coen van coingids

   Beantwoorden
  • Ik zie het niet als durven maar meer als test en daarnaast vind ik het super leuk om bij te houden wat er gaat gebeuren en hoe het zich zal ontwikkelen. Maar het is toch wel serieus geld mocht je dat bedoelen.

   Als je spijt krijgt.. dan doe je het waarschijnlijk met geld wat je niet kunt missen. En voor handelen en traden in cryptocurrency heb je wel stalen zenuwen voor nodig, althans dat heb ik wel moet leren.

   Door bijvoorbeeld de volatiliteit van de cryptocurrencies.

   Beantwoorden
 1. Bij mij is de interesse eind vorig jaar ontstaan. lezende over wat blockchain inhoud en wat het kan gaan betekenen denk ik dat er nog wel leuke kansen liggen. Dit jaar eindelijk zo ver om ook een aantal (kleine) investeringen te doen. Mede de processen te leren kennen en anderzijds uiteraard om hopelijk wat geld te sparen. Momenteel heb ik de Ripple, TRON, Stellar en Digibyte. Ripple en Stellar heb ik 200e geïnvesteerd en de andere twee 100e. Erg leuk en ook wel spannend.

  Beantwoorden
  • dat is goed om te horen Eelco, de investeringen van alle Altcoins voor de lange termijn? Of daghandel.. als je dat laatste doet.. dan heb je vandaag mooi kunnen cashen met TRON (TRX).

   mochten er vragen zijn, dan hoor ik deze graag.

   Beantwoorden
   • Mijn oorspronkelijk idee was om een aantal ‘goedkope’ altcoins aan te schaffen en vast te houden. Nu sommige, TRON inderdaad, het best goed doen, begin ik wat te twijfelen. Vooralsnog heb ik ze nog. Denk dat ik het eens aankijk.

    Beantwoorden
    • Ah kijk aan, ik denk dat je er niet verkeerd aan doet. Ik zelf doe wel aan winstuitkeringen.. omdat ik altijd in achterhoofd hou dat het bijvoorbeeld in 1 dag de helft minder waard wordt.. hack of wat dan ook. Althans, ik heb in de aandelen rare taferelen meegemaakt.

     Mijn gevoel is goed als ik winst neem, dan maar minder geld maar wel veel meer rust en zekerheid :).

     Wist je overigens al dat ik vandaag een nieuw cryptocurrency forum geopend heb? Kijk maar eens https://forum.coingids.nl

     Beantwoorden
  • jazeker, dat we over een jaar kijken waar de waarde op staat. Om dit bij te houden is best tijdrovend.. ik steek liever mijn energie in nieuwe projecten als CoenOldeBijvank.nl Seminar, mijn YouTube kanaal, waardevolle artikelen enzovoort.

   Beantwoorden
 2. Hi Coen,

  Ik ben beginner en bekijk je video’s.
  Erg bedankt al snap ik er nog niet veel van.

  Ik zag dit van Bitmark. Kan niet ontdekken wat er aan de hand is.
  Bitmark Bitmark (BTM)
  $5,73 USD (549,73%)
  0,00063596 BTC (607,20%)

  549,73%.

  Gr

  Beantwoorden
  • welkom Ger, leuk dat je mijn video´s bekijkt. Goede vraag hoor, ik heb daar ook geen goed antwoord op en heb daarom deze gesteld op het cryptocurrency forum van Coin Gids.

   Wellicht weten we binnenkort meer.

   Beantwoorden

Plaats een reactie