Genesis Mining uitleg

Bij Genesis Mining kunt u Bitcoins, Litecoins, Dash, Ether, Zcash en Monero minen. Hoe werk Genesis Mining? U gaat zich aanmelden bij een bedrijf of groep mensen die gezamenlijk cryptocurrency minen. Op deze manier hoeft u geen investeringen te doen in moederborden, videokaarten en andere dure software- en hardware. Geen technische kennis en onderhoudsvrij.

Genesis Mining actiecode: bDgV0i

kleine letter b
hoofdletter D
klein letter g
hoofdletter V
cijfer 0
kleine letter i

Deze unieke code geeft u 3 procent korting op uw hashrate aankoop

Genesis Mining aanmelden

Klaar om te starten met minen van bitcoins en andere cryptocurrencies?

 1. Meld u aan bij Genesis Mining

 2. Kies in welke crypto munt u wilt investeren. Bij dit mining bedrijf kunt u kiezen uit Dash, Litecoins, Zcash, Bitcoins, Monero en Ether.

 1. Meld u aan en investeer voor een bepaald bedrag in hashrate (hashpower). Hoe meer hashrates u koopt des te meer u krijgt. Betalen kan via Creditcard en Bitcoin (BTC).

3% hashrate-korting met de volgende actiecode: bDgV0i

 1. Zodra uw betaling succesvol is afgerond ontvangt u hashrates en wordt er gestart met minen. Het geld verdienen met cryptocurrency is nu dus definitief begonnen.
Voorbeeld aangekochte Hashpower bij Genesis Mining
 1. Geef uw BTC adres op. Heeft u nog geen Bitcoin adres? Een gratis Bitcoin wallet aanmaken kan op Blockchain.info.
 2. Uitbetalingen van minen gaat automatisch en wordt dagelijks gedaan met een minimaal aantal dollars.

 3. U hoeft op dit moment niks meer te doen. U ontvangt automatisch Ehtereum (ETH) of een andere soorten cryptocurreny in uw wallet.

Iedereen kan vandaag de dag starten met minen door te investeren in mining bedrijven en hashrate. U kunt al starten vanaf 10 euro.

36 gedachten over “Genesis Mining uitleg”

  • Deze kortingscode geeft inderdaad 3% voordeel. Jouw voorbeeld klopt precies.

   Tip! Start gewoon met een investering van 30 euro per maand en kijk hoe het werkt voor jou.

   Genesis mining is betrouwbaar en er zijn veel goede ervaringen over te vinden.

   Succes

   Beantwoorden
   • Even een aantal vragen op een rijtje ook voor starters van belang

    Vraag 1. Hoe wordt er uitbetaald, is dat in euro’s op mijn paypal account bijvoorbeeld? of gewoon bankrekening?

    Vraag 2. Ik lees dat je ongeveer pas na 500 dagen = 1 1/2 jaar je investering eruit hebt, klopt dat?

    Vraag 3. Hoe kan ik een hardwarematige wallet maken, en beheren zodat mijn wallet van welke cloud miner dan ook gewoon in mijn bezit blijft? Je sprak hierover maar niet voldoende, want hoe werkt dat zodat je niet ineens al je inzet kwijt bent en daadwerkelijk gewoon je eigen wallet behoud als de website failliet gaat of crashed of iets dergelijks.

    Vraag 4. wat is het gemiddelde rendement in % uitgedrukt van een gemiddelde investering bij genesis mining? dus over alle beleggers. daarnaast wat kan ik verwachten? want dat staat nergens omschreven, en het gaat wel om cloudmining… Terwijl een thuisgebruiker met een klein apparaatje vaak wel kan zeggen wat die verdient in % uigedrukt tov zijn inleg.

    Vraag 5. Leuk om te proberen natuurlijk dus interessant zeker omdat bij cloud mining je zelf geen spullen hoeft aan te schaffen en geld te reserveren voor toekomstige upgrades. Welke crypto currency voldoet aan het niet hoeven upgraden van hardware zoals het crypto minen in eerste instantie bedoeld was dus voor de thuis miner gekoppeld aan een groter netwerk?
    Bitcoin voldoet hier in ieder geval niet aan omdat je telkens meer rekenkracht nodig hebt om de bitcoin te produceren. Andere crypto currency voldoet hier wel aan, welke zijn dat?
    In mijn optiek zijn dat dan ook de meer toekomstige currencies die in waarde gaan stijgen. De bitcoin zal natuurlijk nog wel meer in waarde stijgen omdat je met een bitcoin ook andere crypto currencies kan kopen. Dus in weze vergelijkbaar met een soort van goudvoorraad van de Nederlandse bank dat dan weer wel. Maar ze staan onafhankelijk van elkaar en de bitcoin is wel verouderd tov monero. Dus je kunt niet zeggen een bitcoin is een briefje van 1000 gulden en een monero is 1 gulden. Zo werkt dat helaas niet. Maar natuurlijk kan een bitcoin onderhevig zijn aan een crisis terwijl een monero juist heel goed loopt en andersom.

    Vandaar vind ik risico spreiding noodzakelijk, maar dan wel voor de beste crypto currencies.

    Dat heb ik bij jou ook gezien want jij hebt zelf belegd in meerdere crypto currencies en je hebt nog wel bitcoins.

    Beantwoorden
    • ik zal jouw vragen over Genesis Cloud Mining allemaal hieronder beantwoorden.

     Vraag 1) Hoe werkt uitbetaling?
     Uitbetalingen worden gedaan in de cryptocurrency waarvoor je contracten hebt gekocht.

     Vraag 2) Wanneer heb je investering terug verdiend?
     Dit is sterk afhankelijk van de coin waarde op het moment van schrijven.

     Vraag 3) Geminde munten op en Hardware wallet sturen?
     Je kunt natuurlijk in jouw Genesis Mining account de ontvangstadressen opgeven van jouw Hardware Wallet, bijvoorbeeld de Nano Ledger S

     Vraag 4) Wat is het gemiddelde rendement?
     Dat is afhankelijk van de muntwaarde.. (zie vraag 2) vorige jaar zijn er honderden procenten rendement behaald met de cryptocurrency Ethereum.. logisch omdat deze gigantisch is gestegen in 2017.

     Harry ik hoop in ieder geval dat je wat meer duidelijkheid hebt gekregen. Vraag 5 kom ik even niet uit.. zou je deze nog anders kunnen formuleren?

     Voor alle mensen die mee lezen en willen starten met cloud mining.. gebruik de onderstaande gegevens voor kortingen.

     Genesis Mining (aanbevolen cloud mining service)
     3% Korting code: bDgV0i
     Registreren: https://www.genesis-mining.com/a/1433026

     Beantwoorden
 1. Ik heb hier nog nooit van gehoord. Heb wel een account bij Gatehub voor Ripples maar dat levert me weinig op. Is dit een betere investering? Ben zeker geïnteresseerd in dit onderwerp.

  Beantwoorden
  • Cloudmining is relatief gezien een vrij nieuwe markt. Of het daadwerkelijk een goed rendement oplevert durf ik nog geen uitspraken over te doen.

   Zelf heb ik in ieder geval 2 mining contracten aangeschaft. Ethereum van 30 dollar en een Monero contact van 50 dollar.

   Ripple is een prima veilige investering..

   Heb vandaag nog verschillende video’s gezien over de beste cryptocurrencies. De meeste mensen zeggen als je er nog niet echt verstand van hebt om 500 dollar te investeren in Bitcoin (250) en Ehter (250). En dan jezelf te gaan ontwikkelen als expert voordat je gaat handelen in cryptocurrency bij een exchange.

   Beantwoorden
 2. Bedankt voor de uitleg Coen! Heb jouw actiecode – bDgV0i – ook gebruikt en daadwerkelijk 3% korting gekregen.

  4x Monero en 8x Ethereum contracten gekocht.

  Weet jij wanneer Bitcoin pakketten weer beschikbaar zijn?

  Beantwoorden
  • Hey Maik, tof dat je ook gaat meedoet met minen. Bedankt dat je mijn kortingscode hebt gebruikt.

   De Bitcoin contracten zijn weer beschikbaar op 1 oktober, je kunt al wel een Bitcoin minecontract(en) afsluiten.

   Dit allemaal komt blijkbaar door het succes.. als er meer mensen willen minen.. moeten er ook meer mining rigs worden gebouwd.

   Mochten er nog verder nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag natuurlijk.

   Succes!

   Beantwoorden
   • mijn schoonzoon heeft voor mij dit programma geinstalleerd staat dag en nacht aan maar waar en hoe kan ik zien wat het opleverd of verlies wordt er niet wijs uit aal die lettertjes en getalletjes

    ik ben 71 dus snap er weinig van en ik wil het snappen

    vr gr judith

    Beantwoorden
    • Hoi Judith, Genesis Mining gaat automatisch en zij minen voor jou. Waarschijnlijk heeft je zoon iets geïnstalleerd waarmee jezelf aan het minen bent.. ik zou het hem nog eens vragen.

     Succes!

     Beantwoorden
 3. Hey Coen, leuk om je gevonden te hebben. Jij hebt al aardig wat onderzoek gedaan. Ik heb een vraag over Genesismining. Ik heb daar een account aangemaakt en Ether aangekocht. Dit heb ik met bitcoins betaald. Nu staat er bij mijn uitbetalingen een hele rij, maar ik krijg niks in mijn wallet. Deze heb ik ook al eens veranderd, maar ook daar ontvang ik niks. Nou begreep ik van een andere vlogger dat er geen spatie in mag zitten…dit is ook niet het geval. Al meerdere keren heb ik een mail gestuurd naar Genesis echter krijg ik maar geen antwoord (kan ook komen omdat mijn Engels niet al te goed is 🙂 Bij de transactoin hash blijft het leeg bij mij, maar bij jou ook zo te zien. Wel staat er bij de “i” dat mijn ammount to be paid is too small en zou ik het tegoed in mijn coinbalance moeten kunnen zien. Daar staat echter niks. Kan mij verder helpen? Ik krijg al 13 dagen uitbetaald, maar ontvang dus niks in mijn wallet. Groetjes Sandra

  Beantwoorden
    • Helemaal mee eens Sandra, ik heb hier ook al vragen over gesteld via Twitter. Per e-mail hebben ze nog niet gereageerd. Dus je hebt zeker een punt..

     Deze ervaringen van Genesis Mining haal ik ook wel aan in mijn nieuwe video over de eerste twee maanden cryptocurrency en dan heb ik het ook wel over de coin balans van genesis mining.

     Het artikel met daarin mijn bevingen over cloudmining; https://coingids.nl/cryptocurrencies/eerste-ervaringen-cryptocurrency/

     Beantwoorden
     • Heb antwoord gekregen van de Genesis Mining klantenservice en die schrijven het volgende:

      Alles is ok met uw uitbetalingen. U hebt (nog) niets ontvangen omdat de waard van uw portemonnee te laag is, het minimum bedrag voor een succesvolle overdracht staan hieronder vermeld.

      Elke munt gedolven of toegewezen op ons platform heeft een minimumbedrag nodig voor het overgedragen aan de portemonnee van de miner:

      BTC minimum uitbetaling bedrag is 0.0015 (150 000 satoshi).
      ETH minimum uitbetaling bedrag is 0,05.
      DOGE minimum uitbetaling bedrag is 50.
      LTC minimum uitbetaling bedrag is 0,001.
      DRK DASH minimum uitbetaling bedrag is 0,001.
      ZEC minimum uitbetaling bedrag is 0,00005
      XMR minimum uitbetaling bedrag is 0.4
      PPC minimum uitbetaling bedrag is 0,01
      CURE bedraagt minimum uitbetaling 0,2
      BTCD minimum uitbetaling bedrag is 0,001
      UNO minimum uitbetaling bedrag is 0,001
      ZET minimum uitbetaling bedrag is 1
      START minimum uitbetaling bedrag is 0.1
      REP minimum uitbetaling bedrag is 0.1
      ETC minimum uitbetaling bedraagt 0,15
      STEEM minimale uitbetaling is 1
      NMC minimum uitbetaling bedrag is 1.

      Helaas we hebben niet een totaalsaldo optie nog op de website, maar we hopen in de nabije toekomst zullen één van de eigenschappen die we voor beter gebruikerservaring van hun account toevoegen. U kunt zien elke uitbetaling individueel op de uitbetalingen pagina en controleer een “i” pictogram naast elke uitbetaling voor extra info over uitbetaling bedrag.

      Beantwoorden
 4. Geweldige ervaring met Genesis Mining. Heb nu 20 Monero contracten 50$ per stuk 2 jaar, daarnaast nog 12 Ether contracts van 30 dollar per stuk

  Investering 1360$ nu al 177$ terugverdiend en nog geen maand bezig.

  Mijn ervaringen, review zijn dus betrouwbaar Genesis Mining.

  Beantwoorden
  • Zo dat zijn nog eens bedragen Hans 🙂 bij mij gaat het niet snel omdat ik laag ben begonnen, haha. Wel een mooie asset mining. Koop denk ik deze week nog een paar mine-contracten erbij.

   Beantwoorden
 5. Ik vroeg mij zo af ik zou bijvoorbeeld 1,595.00 USD willen investeren in een contract waar ik 55 MH/s 2 Years Ether Mining pure Ether mining bij Genesis mining kan afsluiten.
  Als ik dit doe, hoeveel verdien ik op dit moment met deze toenemende moeilijkheidsgraad een beetje erbij in berekend ?
  Ik begrijp dat een exact secure berekening niet mogelijk is in verband met de steeds veranderende prijzen in de markt, maar wat zou een beetje een rendabele berekening zijn ?
  Groetjes !
  S.Willemse

  Beantwoorden
  • Hallo Stanley, bedankt voor jouw reactie. Tof dat je wilt starten met Genesis Mining. Ik heb even wat research gedaan en ik heb de onderstaande informatie kunnen vinden op Cryptocompare voor een tweejarig Ehtereum contract.

   Ethereum Mining contract twee jaar

   Contractduur
   24 maanden

   Hashrate
   1.0 MH/s

   Soort mining
   Ethereum

   Kosten
   0 euro per dag

   Verdiensten per dag
   $ 0.05818

   Opbrengsten Ratio
   100%

   Verdiensten per week
   $ 0.4073

   Per maand
   $ 1.75

   Na 1 jaar
   $ 21.24

   Kosten per 1 MH/s
   $ 29.99

   Terugverdienperiode
   515 dagen

   Return on investment
   70%

   Hopelijk kun je er mee uit de voeten en denk aan en lange termijn. Het is geen snel geld verdienden methode. Maar goed, iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij of zij doet. Ik geef slechts adviezen..

   Mocht je vragen hebben dan hoor ik die graag natuurlijk.

   Beantwoorden
 6. Ik krijg gewoon dagelijks uitbetaald, alleen kan ik niet vinden waar mijn coin balance van Genesis Minimg wordt weergegeven.

  Cloudmining is naar mijn inziens betrouwbaar, het zou nog mooier zijn als ik mijn totale balans kan bekijken.

  Beantwoorden
  • Helemaal mee eens Donald, gelukkig krijg ik ook dagelijkse betalingen.

   De Coin Balans wordt waarschijnlijk niet weergegeven omdat het bedrag nog te klein is.

   Beantwoorden
 7. Hoe kan ik geld verdienen met minen van cryptocurrency? Gewoon registreren en een Genesis Mining contract kopen?

  En als ik dat doe en gebruik de actiecode bDgV0i krijg ik dan telkens 3% procent korting?

  Beantwoorden
  • Lees nog eens het artikel even door dan kom je er snel genoeg achter hoe kunt starten met geld verdienen met behulp van cloudmining.

   Inderdaad gewoon crypto mine-contracten kopen en de code – bDgV0i – geeft jou telkens opnieuw drie procent korting, bij mij wel in ieder geval 😉

   Succes!

   Beantwoorden
 8. Hallo Coen.
  Ik heb gisteren een pakket monero gekocht.
  Contract is binnen en op mijn dashbord is te zien dat ik monero mine.
  Wanneer zie ik mijn mining opbrengsten?
  Vandaag heb ik een paar keer gekeken maar er zijn nog geen uitbetalingen gedaan.

  Alvast bedankt voor je reactie

  Gr
  Freerk

  Beantwoorden
  • Fijn dat het gelukt is. Dit is binnen enkele dagen zichtbaar bij Uitbetalingen in het menu. Houdt er rekening mee, dat je bij Monero mining een minimaal hoeveelheid gemind moet hebben alvorens het uitbetaald wordt.

   Omdat dat ik hier vaker vragen over krijg, heb ik het volgende artikel geschreven Uitbetalingen en Genesis Mining

   Cloudmining is een lange termijn investering.

   Beantwoorden
   • Bedankt voor je snelle reactie.
    Begrijp ik hieruit dat ik op de genesis site pas een betaling zie als er 0,4 monero is gemined?
    Stel dat ik mijn uitbetaling 1 x per maand naar mijn wallet wil versturen, zie ik dan wel op genesis wat mijn opgebouwde saldo is?

    Alvast bedankt voor je reactie

    Gr
    Freerk

    Beantwoorden

Plaats een reactie