Bitcoin Cash kopen? Binnen 24 uur verdubbeld naar ruim 800$

Wat is Bitcoin Cash en waar kan ik het kopen? Bitcoin Cash is begin augustus 2017 ontstaan door een Hard Fork van Bitcoin. De Blockchain technologie van Bitcoin-cash maakt gebruik van grotere blokken, namelijk 8MB in plaats van de oorspronkelijke 1MB.

Met deze nieuwe cryptocurrency moeten de huidige transacties worden vergroot en versneld.

De coin heeft op 19 augustus 2017 bijna de 1000$ per eenheid gehaald. Echter zullen we daar nog even op moeten wachten.. op het moment van schrijven balanceert Bitcoin cash rond de 750 dollar, ook niet verkeerd.

Beste coins

De top 3 cryptocurrency is veranderd en wordt nu als volgt weergegeven:
1. Bitcoin
2. Bitcoin Cash
3. Ethereum

Litecoin is gezakt naar plaats 4.

Waar Bitcoin Cash kopen?

Bitcoin cash of Bitcoins kopen? Cryptocurrency kun je kopen bij Litebit of BTCdirect. Dit zijn Bitcoin 2.0 & fintech dienstverleners waar je binnen enkele minuten Bitcoins, Bitcoin Cash (extra stap vereist), Litecoins en Ethereum met iDEAL kunt kopen en direct kunt laten storten op jouw zelfgekozen Bitcoin wallet.

Een wallet heeft u nodig om uw cryptocurrency te bewaren. Er zijn in totaal 5 soorten wallets. Ik raad je aan om te beginnen met een online of exchange wallet.

Ben je van plan om 1000 euro of méér te investeren in crypto currency? Verdiep je dan in een Hardware wallet.

2 gedachten over “Bitcoin Cash kopen? Binnen 24 uur verdubbeld naar ruim 800$”

    • Volgens Jon Buck van de Cointelegraph komt er inderdaad een Hard Fork voor Ether in september 2017.Super, je bezit wel één van de beste cryptocurrencies. Litecoin is ook een stabiele coin en is geen verkeerde aanschaf naar mijn mening.

      Beantwoorden

Plaats een reactie