Millennials dumpen aandelen en investeren in cryptocurrency

Er zijn verschillende meningen over wat een millennial definieert, hoewel men er meestal van uitgaat dat ze geboren zijn tussen de uiterst vroege jaren 1980 en de late jaren 1990). Maar inmiddels behoren zo’n 72 miljoen Amerikaanse volwassenen bij deze groep. Niet verrassend dat Wall Street aandacht heeftvoor hun enorme koopkracht en bestedingsgedrag.

Onderzoek naar het financiële gedrag van millennials

Volgens een studie uit 2018 van het CFA Institute noemen millennials als een van hun belangrijkste gelddoelen het kunnen betalen van hun maandelijkse uitgaven. Ze sparen ook meer geld dan oudere personen, en houden ook, voor een deel, niet van uitgaven die iemands vermogen om te sparen en ook te beleggen in gevaar brengen. Hier zie je precies hoe deze leeftijd de Amerikaanse aandelenmarkt met een totale waarde van 35 biljoen dollar verandert.

Millennials willen goedkoop beleggen
Om te bezuinigen kookt 44% van de millennials in huis; 32% gebruikt coupons; en 31% zegt abonnementen op, volgens een enquête van Discover uit 2017. Daarom zijn brokers de handelskosten aan het minimaliseren of afschaffen om tegemoet te komen aan de voorkeur van deze financiers voor goedkoop beleggen.

Lagere kosten
Dus, hoe passen beleggingsfirma’s hun procedures aan om aan lagere kosten tegemoet te komen? Gezien het feit dat jongere consumenten online op zoek gaan naar veel betere koopjes, hebben zowel grote als kleine brokers de kosten voor aandelenhandel verlaag. Bovendien is er Robinhood, dat kortingstariefmakelaars onderbreekt door bepaalde kosten te schrappen.

De waarde van zero-commission trades
Volgens dezelfde studie van het CFA Institute uit 2018 begrijpt 42% van de millennials niet wat voor kosten brokers. in rekening brengen. Velen zullen daar achter komen wanneer ze actief worden op de beurs. Zero-commission trades zijn op lange termijn uitzonderlijk waardevol. Ze voegen geld toe aan de zak van een investeerder en kunnen duizenden dollars waard worden als ze gedurende een leven lang geïntensiveerd worden. Warren Buffett raadt particulieren aan zo lang mogelijk te voorkomen dat ze commissies betalen, vanwege hun kostbaar verslechterende resultaat.

Microbeleggen
Hetzelfde Discover onderzoek stelde vast dat 81% van de millennials geld spaart. Dat staat tegenover 7 procent voor Gen Xers (leeftijden 41-55) en ook 77 procent voor Boomers (leeftijden 56-75). Een huidige studie uit 2020 van Financial institution of America ontdekte dat 24 procent van de millennials eigenlijk meer dan 100.000 dollar heeft gespaard. Hun voornaamste drie conserverende inspiraties zijn het gepensioneerde leven (75 procent), het noodfonds (51 procent) en reizen (42 procent).

Democratisering van de aandelenmarkt
De aandelenmarkt is de afgelopen tien jaar werkelijk gedemocratiseerd door veel meer monetair veelomvattend te worden. Dankzij micro-investeren en ook fractioneel bezit kunnen mensen van alle financiële achtergronden investeren voor de toekomst, als ze de discipline opbrengen om van elk inkomen te sparen. Deze techniek is prachtig om extra geld aan het werk te zetten, in tegenstelling tot geld op een bankspaarrekening een armzalige procent te laten opbrengen.

Gedecentraliseerde financiering

Uiteindelijk vormt gedecentraliseerde financiering (DeFi) de grootste bedreiging voor standaardbanken en makelaardijen die niet pivoteren naar een snelgroeiende industrie van elektronisch bezit. Tijdens het financiële dilemma van 2008 zagen millennials in heel Amerika hun moeders en vaders aan de eettafel wenen omdat ze hun werk kwijt waren en ook hun nestei kwijt raakten door de achterbakse praktijken van Wall Street op de woninghypotheekmarkt.

De komst van Bitcoin

Bitcoin (BTC) werd geboren tijdens het huisvestingsdilemma van het afgelopen decennium. Als niet-soeverein, grenzeloos contant geld is Bitcoin eigenlijk wonderbaarlijk gestegen tot zijn huidige evaluatie van $16.000. Het is bovendien het eerste zowel als belangrijkste gedecentraliseerde economische hulpmiddel, dat 65 procent suprematie regelt in de 465 miljard kostende cryptocurrency markt.

Crypto’s en aandelen

Wat hebben crypto’s nu met aandelen en beleggen te maken? In eerste instantie beginnen steeds meer bedrijven Bitcoin goed te keuren als betaalmiddelen. Als je rekent op de voortdurende toename van cryptocurrencies, kan dit een factor zijn in je beslissingen over het kopen van aandelen. Internationale merknamen als Visa, PayPal, Starbucks en Microsoft laten klanten met bitcoins onderhandelen.

Institutionele investeerders vanuit Wall Street

Ten tweede ontdekken financiële instellingen op Wall Street tokenization om zowel handels- als vergoedingsprijzen drastisch te verlagen. Hoewel dit centrale munten zijn, belast DeFi het ecosysteem van de aandelen om na te denken over soepele moderne technologieën om doeltreffendheid op bereik te krijgen.

Wat maakt crypto staking zo aantrekkelijk?

Crypto staking is ook een optie die steeds populairder wordt. Dit kan ertoe leiden dat financiers meer dan 10 tot 15 procent aan jaarlijkse rente verdienen. Dit biedt de jongere groep een keuze aan dividend uitbetalende voorraden die vrijwel niet zo veel zullen opbrengen.

Plaats een reactie