Binance exchange: uitleg voor cryptocurrency beginners!

Binance cryptocurrency exchange is gevestigd in Shanghai en Malta. Binance behoort met recht tot één van de populairste exchanges wereldwijd als het gaat om Cryptocurrency. Op deze locatie kun je niet alleen met Bitcoins handelen, maar ook met Altcoins zo als Vechain, ARK, Tron, NEO, Ripple en Binance coin.

Chinese cryptocurrency markt

Binance groeit harder dan ooit gedacht. Van oorsprong vonden we Binance als een platform dat vooral gericht was op de Chinese markt. Maar door de nieuwe regelgeving die China aan nam, werd bij Binance besloten om de focus te verleggen naar de rest van de wereld. Een goede keuze want daardoor groeit men harder als ooit te voren. Voor wie wil handelen in Cryptocurrency is Binance zeker de placet to be.

Handelen in cryptovaluta

Voordat je aan de slag kunt met je Bitcoins of andere digitale munt, is het van belang om jezelf te registreren bij het platform van Binance. Zonder een account is het niet mogelijk om gebruik te maken van het platform en dus te handelen in crypto. Registreren is echter niet moeilijk, je hebt enkel een emailadres en wachtwoord nodig.

Net als de meeste andere Cryptocurrency-exchanges heeft ook Binance een sterke beveiliging. Dit neemt echter niets af van het gebruiksgemak. Het platform is gemakkelijk in gebruik en ook voor beginners een eenvoudig systeem om te beginnen met de handel in Cryptocurrency. Binance wordt ook ondersteunt door meerdere webbrowsers. Zo is Android, HTML5, Wechat en andere platformen geen probleem voor Binance. Dit zorgt er voor dat je niet alleen vanaf je computer kunt handelen, maar ook onderweg vanaf je telefoon of tablet. Per seconde kan het systeem maar liefst 1,4 miljoen bestellingen aan, een teken dat het platform razendsnel is. Tot slot is het platform in diverse talen beschikbaar, sinds kort ook in het Nederlands, wat het platform toegankelijk maakt voor iedereen.

Start hier

Changpeng Zhao: CEO Binance

Binance wordt geleid door Changpeng Zhao. Samen met zijn deskundige team houdt hij dagelijks het reilen en zeilen in de gaten van het platform. Het team is zeer ervaren met hun ervaring op Wall Street. Samen zorgen zij er voor at het platform gebruiksvriendelijk blijft, zijn snelheid behoud en goed blijft draaien.

Waarom Binance

Zoals we al eerder hebben aangedragen is het platform erg gebruiksvriendelijk en snel. Dit zorgt er voor dat het voor beginners makkelijk in stappen is. Door de hoge verwerkingssnelheid hoef je niet lang te wachten, om te ervaren wat er zojuist met je transactie is gebeurt. Dit gebeurt real-time. Daarnaast zijn de transactiekosten op Binance erg laag, gunstig natuurlijk voor elke handelaar. Per transactie betaal je slechts 0,1%. Bij Binance maak je gebruik van Cryptocurrency om andere Cryptocurrency te kopen. Hierdoor is er niet echt een traditionele betaalwijze. Geld verstuur je naar Binance via een andere crypto munt. Dit kan via vele platformen, waarbij Ideal betalingen mogelijk zijn. Op Binance kun je niet met echt geld handelen.

Extra beveiliging

Zodra je een account hebt aangemaakt op Binance word je verzocht of je gebruik wilt maken van 2FA beveiliging. Dit is zeker aan te raden! Met 2FA zorg je voor een extra stukje veiligheid met je account. Om in te loggen heb je dan altijd een twee-wegs authenticatie nodig. Wellicht wat lastig bij het inloggen, maar wel een stukje veiligheid voor jezelf. Je voorkomt zo dat hackers gemakkelijk in je account geraken en je daar digitaal beroven. Het is geen verplichting maar zeker wel aan te raden om gebruik te maken van 2FA authenticatie.

Binance populaire exchange

Ondanks dat Binance pas in 2017 werd opgericht, mag het nu al een van de grootste en populairste exchange ter wereld genoemd worden op het gebied van crypto-exchange. Het grote succes heeft Changpeng Zhao met name te danken aan de mogelijkheid die het platform bied op het gebied van taal. Daarnaast biedt Changpeng samen met zijn team een duidelijke vraag en antwoord pagina en is de klantenservice in meerdere talen beschikbaar voor hulp aan traders. De verwachting is dat het platform de komende jaren nog verder zal groeien en hiermee de grootste zal blijven ter wereld.

Start hier

Plaats een reactie