Cryptocurrency forum voor beginners en gevorderden

Het cryptocurrency forum van Coin Gids Nederland is dé grootste crypto community van Nederland. Dagelijks maken al duizenden mensen actief gebruik van dit waardevolle platform en dat aantal blijft maar groeien. De community bestaat op het moment van schrijven uit 14 cryptocurrency categorieën.

Update 2020: op het moment van schrijven is het cryptocurrency forum niet meer actief. De vrijgekomen tijd gebruiken wij nu om meer te kunnen daytraden en te leren over cryptocurrency.

Wel kun je tegenwoordig een gratis Bitcoin cursus volgen.

Wil jij je direct aanmelden voor de Bitcoin en Altcoin training?
Dat kan via deze speciale link.

Cryptocurrency onderwerpen

Nieuws
Het laatste crypto nieuws en updates van de Coingids community.

Stel jezelf voor
Niemand is een vreemde en iedereen moet leren! Stel jezelf dus even voor in dit board.

Wallets
Cryptovaluta worden opgeslagen in software- of hardware wallets. Alles leren over cryptocurrency wallets? Deze categorie is daar uitermate geschikt voor.

ICO’s
Initial Coin Offerings (ICO) zijn enorm populair maar erg risicovol. 1000% winst is geen uitzondering, echter lang niet alle ICO’s zijn succesvol integendeel zelfs, meer dan 98% levert verlies op.

IEO’s
Tegenwoordig zijn IEO’s ook steeds populairder aan het worden. Dit zijn Initial Exchange Offerings; ‘hetzelfde’ als een ICO maar dan via een exchange en mijn eigen ervaringen zijn dat IEO’s meer betrouwbaar zijn omdat een exchange natuurlijk geen malafide coin wil promoten op hun exchange.

Exchanges
In deze categorie wordt alles besproken over veilige en betrouwbare Cryptocurrency Exchanges. Welke kun je beter vermijden? Waar betaal ik Lage Transactiekosten en zo nog vele exchange subcategorieën.

Blockchain
De Blockchain is de technologie achter de Coins en Cryptocurrency Tokens. Voordat mensen beginnen met cryptocurrency is het verstandig om te weten wat Blockchain-Technologie is en welke mogelijkheden het biedt. Leer er alles over in deze categorie.

Bitcoin
In dit board wordt alles besproken rondom Bitcoin; koers, prijs, weerstand, grafieken, veelgestelde vragen etc.

Cryptocurrency
Dit is een categorie gerelateerd aan cryptocurrencies in het algemeen; van crypto kopen en verkopen tot Cryptocurrency Veilig Bewaren op een Software- en Hardware Wallets.

Altcoins
Alle andere cryptovaluta (behalve de Bitcoin) worden de Altcoins genoemd.

Minen
Geld verdienen met minen? Dan zijn er twee keuzes: Zelf minen of cloud mining, de keuze is aan jou. Hier zijn ook mining-experts actief waar vragen aan gesteld kunnen worden.

Traden
De cryptocurrency trading categorie is vrij nieuw en hier worden trade indicatoren, trends, strategieën en meer gerelateerde onderwerpen over trading besproken.

Off-topic
Leden van de Coin Gids community kunnen hier vragen stellen die niet over crytocurrency gaan of persoonlijk contact met mij opnemen via de verschillende mogelijkheden.

Cryptocurrency Airdrops
Dit is de nieuwste categorie en hier worden de laatste Cryptocurrency-Airdrops geplaatst. Een crypto airdrop is een periode waarin founders van een token gratis tokens weggeven om meer vertrouwen in de community op te bouwen en het is natuurlijk een vorm van marketing.

Tools
De beste crypto tools op een rijtje. Als investeerder of daytrader is het handig om gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen die bijdragen aan een beter rendement.


Wij hebben met ons team besloten om te stoppen met het cryptocurrency forum.

De tijd die hierdoor vrij komt gebruiken wij om nog meer te kunnen traden en leren Geld Verdienen met Cryptocurrency nog makkelijker te maken.


Leren traden met Bitcoin en Altcoins?

Schrijf je hier in voor de gratis en vrijblijvende crypto training over het traden en kopen van Bitcoins en Altcoins.