Genesis Mining betrouwbaar? Mijn ervaringen en review

Coen is Genesis Mining betrouwbaar? Op dit moment vind ik van wel, kan het niet mooier maken dan het is natuurlijk. Ik zeg nu van wel, maar dat was een paar weken geleden nog wel anders. Mijn Hashpower werkte nog niet en de Ether, Bitcoin en Monero contracten instellen verliep moeizaam. Maar blijkbaar is daar een paar dagen geleden verandering in gekomen, want mijn eerste uitbetalingen van het minen zijn een feit en daar heb ik een video over gemaakt:

Hoe werkt Genesis Mining?

Als je geen zin hebt om duizenden euro’s uit te geven aan mining apparatuur (moederborden en videokaarten) of ben je helemaal niet technisch aangelegd? Dan is cloudmining van Genesis Mining een prima oplossing.

Je hebt dus geen technische kennis nodig om de apparatuur allemaal in te stellen om effectief Bitcoins te kunnen gaan minen. De cloudmine software is heel gebruiksvriendelijk. Dit laat ik ook wel zien in mijn cryptocurrency video’s over Genesis Mining

Uitbetalingen van Genesis Mining.
Genesis Mining stappenplan

Hieronder laat ik exact alle stappen zien die je moet uitvoeren als je vandaag nog wilt starten met Monero, Dash (X11), Litecoin, Bitcoin, Ether of Zcash mining. Je kunt mine contracten kopen met Credit Card, Bitcoins, Dashcoins, Litecoins of Dogecoins.

Stap 1
Ga naar de site van Genesis Mining https://www.genesis-mining.com/a/1433026 en maak een account aan.

Stap 2
Wanneer je bent ingelogd, klik je links onderaan op – Buy Hashpower – en daarna selecteer je welke cryptocurrency contracten je wilt afsluiten, de meeste duren 2 jaar en zijn al vanaf 30 dollar beschikbaar.

Let op! Als je hashpower gaat kopen, gebruik dan de actiecode bDgV0i voor 3 procent korting.

In mijn voorbeeld laat ik zien hoe je 60$ korting krijgt op 2000$. Voer de promotie code maar in, dan zul je zien dat het werkt. Het hoeft niet hoor.. maar bij 100 euro is dat toch 3 euro! Een mooie uitspraak is ‘wie het grote niet eert is het kleine niet weerd’

Stap 3
Wanneer je mining contracten hebt afgesloten. Dan ben je bij de laatste stap, namelijk mining-toewijzing. In het onderstaande voorbeeld laat ik zien hoe je dat moet doen.

1. Klik op mining toewijzen en selecteer jouw soort cryptocurrency contract. In mijn geval is dat Etash (Pure Ether mining).

2. Verdeel je megahash, je kunt dus eventueel ook nog andere cryptocurrencies minen. Dat laatste raad ik zelf af, geen ervaringen mee op dit moment.

3. Nu ben je helemaal klaar en kun je klikken op ‘sla toewijzing op’.

Mocht toch nog iets niet helemaal duidelijk zijn. Kijk dan mijn volgende video ‘Genesis Bitcoin mining; mijn eerste ervaringen en uitleg’.

Als het echt helemaal niet wil lukken dan is er ook niks aan de hand. Want laat dan gewoon even reactie achter op dit artikel en ik zal zo snel mogelijk reageren zodat je verder kunt en starten met minen.

Vergeet niet om de actiecode bDgV0i te gebruiken voor 3 procent korting op hashpower.

Mijn Genesis Mining contracten

Een vraag die ik regelmatig ontvang in mijn emailbox of op mijn youtube instructievideo’s ‘Coen, welke mining contracten heb jij zelf gekocht?’

Bij deze mijn antwoord: Zelf heb ik 2 Ehtereum-contracten gekocht en één Monero contract.

Investering: 110 dollar waarvan ik op moment van schrijven 17$ heb terug ontvangen en dit is na ongeveer 1,5 maand. Als Monero uitbetaald (wat ik binnen een paar weken verwacht) dan is dat 0.4 Monero (op dit moment 35$). Bekijk ook de onderstaande video:

Wel of niet investeren in Cloudmining? Zelf weten, andere woorden heb ik er ook niet voor. Net zoals bij beleggen, doe het met geld wat je kunt missen.

Gelukkig ben ik geen expert of een financiële guru.. nee ik ben Coen en deel mijn ervaringen over cryptocurrency op CoinGids.nl 🙂

Update! Nu ik een paar maand verder ben krijg ik dagelijks uitbetaald doordat ik Zcash aan het minen ben. Dit leg ik ook uit in deze video.

Bewijs van uitbetalingen in Zcash mining.

Gaat u starten met minen? Gebruik dan zeker even promo code bDgV0i voor 3 procent korting op al uw hashpower contracten.

16 gedachten over “Genesis Mining betrouwbaar? Mijn ervaringen en review”

 1. Kun je ook met iDeal betalen of alleen met creditcard en cryptocurrencies?

  Zit je verder nog ergens aan vast of is het een eenmalig investering voor twee jaar?

  Beantwoorden
  • Het is alleen mogelijk om met Bitcoin, Dash, Litecoin Dogecoin of credit card hashpower te kopen.

   Verder zit je nergens aan vast, het is een eenmalige betaling. Wel kun je telkens opnieuw contracten kopen. Mocht je dat willen doen.

   Beantwoorden
 2. Ik ben nu 4 dagen geleden gestart met ether mining. Alleen als ik naar mijn uitbetalingen ga, staat er nog steeds helemaal niks. Ook geen bedragen die te klein zijn voor ee uitbetaling.
  Enig idee hoe dat kan?

  Beantwoorden
  • Misschien is het op dit moment rendabeler om alles bijvoorbeeld op Zcash toe te wijzen. Dat laat ik ook zien in mijn filmpjes en dat gaat super. Daarnaast kan het zijn i.v.m. bevroren rekeningen en transacties van de laatste dagen.. zo heb ik op een Bitcoin transactie 4 dagen moeten wachten, normaal is dat binnen een tiental minuten.

   Ik maak vandaag nog weer een nieuwe uitgebreide video over Genesis Mining. Ik laat hierin zoveel mogelijk zien.

   Mocht je nog een keer Hashpower kopen, dan kun je de promotie code bDgV0i deze geeft jouw en andere recht op 3% korting.

   Beantwoorden
 3. Hi Coen, Wat mij onduidelijk blijft is hoe de kosten opgebouwd zijn. Het lijkt “slechts” een eenmalig bedrag voor een tweejarig contract te zijn. Dus geen extra maandelijkse kosten. Wat is jouw ervaring?

  Beantwoorden
  • Hoi Martijn, het zijn inderdaad eenmalige kosten voor bijvoorbeeld een contract van 2 jaar.

   Geen maandelijkse of verborgenkosten.

   Daarnaast kan hij of zij zelf de beslissing nemen om wel of niet een contract af te sluiten, ik verplicht niemand, haha.

   Mocht je een contract(en) kopen, maak dan gebruik van mijn 3% kortingscode: bDgV0i

   Als er meer vragen zijn Martijn dan hoor ik deze graag uiteraard.

   Beantwoorden
 4. Dag Coen,
  Ik lees net alle reacties en hetgeen jij schrijft. Echter, ik lees steeds dat je ook voor 180 dollar kunt minen etc. Echter, volgens mij is het op dit moment toch zo dat ik min 830 dollar betaal voor 1100H/s? Tevens kan ik alleen voor Monero Mining kiezen, of zie ik dat niet goed? Ik kan ook nergens iets lezen over wat het oplevert?

  Zou het op prijs stellen van je te horen

  Beantwoorden
  • Je zegt het precies goed, op het moment van schrijven. Ik heb deze blogpost over genesis mining een tijdje geleden geschreven en toen was het bovenstaande allemaal nog beschikbaar.

   Sinds 2 weken terug, kon je alleen nog Monero mining contracten kopen hebben ze de prijs van 48 dollar opgeschroefd naar ruim 800 dollar. Het zal wel goed lopen.. ik heb nu 2 Ethereum uitbetaald gekregen (80 dollar) binnen 6 maanden en de contracten lopen nog 16 maanden. Ik hoop wel dat Monero, mij ook een keer uit gaat betalen, haha.

   Hopelijk heb je zo antwoord op jouw vraag. Succes in ieder geval.

   Groeten, Coen van Coingids.nl

   Beantwoorden
 5. Hoi Coen, bedankt voor al je filmpjes. Je code heb ik ook al opgeslagen. Vandaag kan je enkel nog Monero-contracten aankopen, al de rest is niet beschikbaar. Maar via de interface kan je wel telkens verdelen welke munten je gaat minen, dus zou het eigenlijk niet zo veel mogen uitmaken of ik nu een Monero of een ander contract aankoop, ik kan het later toch aanpassen.
  Tenzij het momenteel niet mogelijk om in te stellen om in Ethereum/Zcash/…. te minen via de interface.
  Wat ik dus wil weten is, is het op dit moment mogelijk om via de interface het minen van andere munten in te stellen, of is die optie momenteel niet beschikbaar.

  Wat ik ook nog niet goed begrijp, voor +- €30 koop je bij Dashmining 5 MH/s en bij Ethereum slechts 1 MH/s. Kan je dan niet beter een contract aankomen dat je de meeste MH/s geeft (als het in voorraad zou zijn) en het dan nadien in je instellingen toewijzen aan de munt die je wil.

  Beantwoorden
  • geen dank, bedankt voor jouw reactie en vragen.

   Dat klopt, ik heb ook wel eens in mijn youtube video’s laten zien dat ik alle megahash op Zcash mining had gezet.. toch kun je naar mijn inziens het beste alles laten staan zoals hun aanbevelen.

   Dat ligt dus weer aan de opbrengsten van de cryptocurrency zelf.. want daar ben je eigenlijk ook van afhankelijk. Daarom lees je ook verhalen van rendementen van 100% plus.. dit komt weer door bijvoorbeeld Ethereum.. als je hier veel contracten begin januari 2017 voor hebt gekocht (lees: 2-jarige mining-contracten) kon je deze nog kopen voor 30 dollar per stuk (volgens mij).. nou eind 2017 weet je misschien zelf wel waar Ethereum op stond :).. reken maar uit je winst.

   En nog steeds wordt er dus gemined met jouw aangekochte mine contracten.. zie cloudmining ook als lange termijn investering.

   Succes en anders even lid worden van mijn (ons) nieuwe cryptocurrency forum: https://forum.coingids.nl

   Beantwoorden
 6. Slechte ervaring. op 15 maart mijn contract is gestart. Genesis mining betaalde toen 0,00010000 satoshi +/- per dag. Na een maand was het rond 0.0007500 Satoshi +/- per dag. Twee maanden later wordt 0,00005000 satoshi +/- per dag.
  Dus ik krijg mijn investering van 450 USD niet meer terug. ….Waarschuwing niet doen….

  Beantwoorden
 7. Yep een scam. Crypto is gebaseerd op het geen vertrouwen te hoeven hebben ,je eigen bank te zijn. Zodra je je geld weggeeft in de hoop meer terug te krijgen is het tot nu toe altijd een scam. (Hashflare, Genesis-mining, Bitconnect, ICO’s ect en vele ervoor) zodra ze niet genoeg zelf verdienen, betaald de klant. Je krijgt nooit je inleg terug.

  Beantwoorden
 8. Beste Coen,

  Ik probeer mijn geminde etherum en monero in mijn wallet te krijgen. Heb 2 contracten afgesloten ergens in 2017. Heb al een paar mails verzonden waarna er een ticket wordt aangemaakt. Er wordt mondjesmaat gecommuniceerd. Ik moest extra coins aankopen, is mijn vraag doorgestuurd naar de it afdeling, zeggen ze dat ze ermee bezig zijn etc. En ik moet zeggen dat ik toch flink wat geld van ze moet krijgen. Naar aanleiding van jou video stuur ik je even dit bericht want misschien kan je me aangeven of ik nu in de maling wordt genomen of niet. Dank voor je feedback. mvg Luc

  Beantwoorden

Plaats een reactie